Kerhon tavarat

A3-printteri-kopiokone

Sarjakuvakerhon A3-printteri-kopiokone on jäsenten käytössä seuraavin hinnoin ja ehdoin:

 • A4 mv: 5 snt/puoli
 • A4 väri: 10 snt/puoli
 • A3 mv: 10 snt/puoli
 • A3 väri: 15 snt/puoli

Ei-jäsenten hinnat ovat seuraavat:

 • A4 mv: 20 snt/puoli
 • A4 väri: 50 snt/puoli
 • A3 mv: 50 snt/puoli
 • A3 väri: 1 eur/puoli

Toimi seuraavasti:

 1. Varaa aika skannerin käyttöön sähköpostitse.
 2. Jos et ole käyttänyt ennen juuri tätä konetta, pyydä ohjeistusta.
 3. Tulostettuasi ilmoita määrä ja maksa tulosteet.
 4. Ilmoitetut määrät tarkistetaan kuukausiraportista. Mikäli määrät on ilmoitettu väärin, siitä seuraa käyttökielto kunnes puuttuva summa on maksettu. Kolmesta käyttökiellosta seuraa hallituksen määrittelemä isompi sanktio

Skanneri

Sarjakuvakerholla on laadukas A3-skanneri (Epson GT-2000), jota jäsenet voivat käyttää omien piirustustensa ja maalaustensa siirtämiseen digitaaliseen muotoon. Käyttöohjeet:
tursake-skanneri

 1. Skanneria saavat käyttää ainoastaan Turun Sarjakuvakerho ry:n jäsenmaksun maksaneet henkilöt.
 2. Skanneri on tarkoitettu itsepalvelukäyttöön.
 3. Skanneria pääsee käyttämään varaamalla ajan sähköpostitse osoitteesta turunsarjakuvakerho@gmail.com. Varauskalenteria voi tarkastella osoitteessa http://www.turunsarjakuvakerho.net. Aikoja varataan kaksi tuntia kerrallaan.
 4. Skanneria tulee käyttää varovaisesti ja välttää lasipintojen tahrimista ja naarmuttamista. Jos skanneri vaurioituu, skannaaja on vastuussa vaurion korvaamisesta.
 5. Skannerin yhteydessä on tietokone. Tietokoneeseen ei saa asentaa ylimääräisiä ohjelmia. Skanneria on mahdollista käyttää myös omalla kannettavalla tietokoneella.

Pinssikone

Sarjakuvakerhon pinssikone on veloituksetta jäsenten käytössä. Vaatimuksena on, että käyttäjä on saanut opastuksen koneen käyttöön; opatusta voi pyytää kerhon edustajilta silloin, kun toimistolla on päivystys, tai kun paikalla muutoin on Kerhon edustaja esim. piirtovintissä. Lähtökohtaisesti konetta käytetään kerhon tiloissa, mutta koneen lainaamisesta ulos panttia ja pientä käyttömaksua vastaan voi neuvotella. Kone syö pyöreitä 39 ja 59 mm pinssipohjia, joita voi ostaa kerhon edustajalta hintaan 3 € / 10 aihiota.

Paviljonkiteltta

Sarjakuvakerholla on 3 m x 3 m sininen paviljonkiteltta, jota jäsenet voivat vuokrata hintaan 20 €/vrk tai 50 €/viikonloppu.
Varaukset, kysymykset ja yhteydenotot Sarjakuvakerhon hallitukselle osoitteeseen hallitus@turunsarjakuvakerho.net. Varaustilanteen näet ao. kalenterista.