Turun Sarjakuvakerhon ilmekilpailu

Turun Sarjakuvakerhon porskuttaa, ja toiminta laajenee vähän kerrassaan, mutta olemme tulleet siihen tulokseen, että sen brändi kaipaa jäntevöittämistä. Turun Sarjakuvakeskus saikin oman ilmeen jo vuosia sitten, mutta itse Sarjakuvakerhon oma visuaalinen viestintä on jäänyt jälkeen. Julistamme täten kilpailun Turun Sarjakuvakerhon visuaalisen ilmeen suunnittelemiseksi. Visuaalisena yksityiskohtana voi käyttää keskuksen nimestä muodostuva lyhenne Tursaketta, joka seikkailee mustekalahahmona toiminnassamme.

Ilmeeseen sisältyy:

Liikemerkki ja logo

  • Logon pitää sisältää teksti “Turun Sarjakuvakerho”. Myös lyhennettä “Tursake” voi käyttää varsinaisen nimen ohella. Logosta voi myös tehdä kaksi versiota eri nimillä
  • Liikemerkissä on suotavaa (mutta ei pakollista) käyttää mustekalahahmoa
  • Liikemerkin on toimittava visuaalisesti Turun Sarjakuvakeskuksen logon kanssa rinnastettuna (ks. Turun Sarjakuvakeskuksen graafinen ohje).
  • Liikemerkin ja logon on toimittava suuressa ja myös pienessä koossa. Sen pitää olla tunnistettava vielä 1.5 x 1.5 cm:n koossa
  • Logon pitää toimia sekä tummalla että vaalealla taustalla, tai siitä pitää tehdä molemmilla taustoilla toimivat variaatiot

Väripaletti

  • 2 – 6 väristä koostuva paletti. Palettiin pitää sisältyä liikemerkin ja logon tärkeimmät värit, ja mahdollisesti muutamia oheis- ja tehostevärejä. Paletin tulee olla yhteensopiva Turun Sarjakuvakeskuksen paletin kanssa; myös samaa palettia voi käyttää.

Fonttikartta

  • Ilmeessä käytettävä fontti tai fontit (esim. logon fontti ja leipätekstifontti erikseen).

Kilpailuaika on 16.11.2019 – 1.3.2020. Kilpailuun osallistuvat työt lähetetään postitse osoitteeseen Linnankatu 24, 20100 Turku. Viimeisen päivän postileimalla varustetut kirjeet hyväksytään mukaan. Nimeä kilpailutyö nimimerkillä ja laita työn mukaan suljettu kirjekuori, jonka päällä on nimimerkki ja joka sisältää nimen ja yhteystiedot.

Kilpailutyön tulee sisältää seuraavat tulosteet: logo ja liikemerkki A4-koossa sekä 10cm, 3cm ja 1.5cm kokoisina. Lisäksi on oltava omalla arkillaan paletti RGB- ja CMYK- määrityksineen, sekä havainnekuvat fontista tai fonteista nimineen.

Kilpailuun liittyviä kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen turunsarjakuvakerho@gmail.com. Kysymykset osoitetaan Topi Saavalaiselle.

Palkintona on yhteistyötahojemme lahjoittama lahjakori, jonka arvo on n. 400€. Lisäksi tekijä saa näkyvyyttä vuoden 2020 ajan kerhon tapahtumissa ja toiminnassa.

Kiitokset yhteistyökumppaneillemme: